Bolvadin Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ilçede büyük heyecan uyandıran TOKİ konut projesinde yeni ve önemli bir gelişme yaşandığı duyuruldu.

150 konuttan oluşan dev proje kapsamında çalışmaları yürütecek olan Erencan Yapı İnşaat Sanayi Ltd. Şti. yetkilileri ile Mehmet Ali Fidan ve Ramazan Doğan, Belediye Başkanı Derviş Aynacı’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Aynaci’dan Müjdekurban Bayrami Sonrasi Toki̇ Projesi̇nde İlk Kazma Vuruluyor

SAHADA ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Bolvadin Belediyesinden Yol Hamlesi: Akçeşme ve Mezarlık Yolları Yenilendi
Bolvadin Belediyesinden Yol Hamlesi: Akçeşme ve Mezarlık Yolları Yenilendi
İçeriği Görüntüle

Firma yetkilileri Ahmet Eroğul ve Veysi Eren, Başkan Aynacı’ya projeye olan inançlarını ve kararlılıklarını ifade ederken, Kurban Bayramı’nın hemen ardından sahada fiilen çalışmalara başlanacağı sözünü de verdiler.

Başkan Aynacı, “TOKİ projemiz, Bolvadin’imizin çehresini değiştirecek vizyon projelerimizin başında geliyor. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımıza ne söz verdiysek, bir bir yerine getirmek için gecemizi gündüzümüze kattık. Bugün geldiğimiz noktada, projenin yüklenici firması olan Erencan Yapı ile birlikte sahaya inmeye hazırız. Kurban Bayramı sonrasında Allah’ın izniyle ilk kazmayı vuruyoruz. 150 konut, ticaret alanları, çevre düzenlemesiyle birlikte yeni bir yaşam alanı inşa edeceğiz. Sadece bina değil, umut inşa ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT