Gazetemiz, yayın hayatındaki 30. yılını geride bırakıp, 31. yılını kutlarken, siyasetten basına pek çok isimden tebrik mesajları da gelmeye devam ediyor.

Zonguldak'ta Karate Gururu: Afyonlu Sporcu Türkiye İkincisi Oldu! Zonguldak'ta Karate Gururu: Afyonlu Sporcu Türkiye İkincisi Oldu!

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır , “Gazetesi’nin 30. yayın yılını geride bırakmasının sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Basın; toplumun sesi, vicdanı ve hafızasıdır. Yerel basının güçlü olması, halkın doğru ve tarafsız bilgiye ulaşabilmesi açısından hayati öneme sahiptir. ODAK Gazetesi, geride bıraktığı 30 yıl boyunca tarafsız yayıncılık anlayışıyla, ilkeli duruşuyla ve halkın nabzını tutan haber diliyle bu görevi hakkıyla yerine getirmiştir. Bu vesileyle, ODAK Gazetesi’nin yayın hayatında emeği geçen tüm yönetici, yazar, muhabir ve çalışanlarını tebrik ediyor; nice başarılı yayın yılları temenni ediyorum. Yayın hayatınızda daimî başarılar dilerim” dedi.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN