AK Parti’nin kuruluşunun 25. yıl dönümü dolayısıyla Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, 25 yıllık siyasi sürecin ardından önlerinde yeni bir dönemin bulunduğunu ifade etti. AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Köksal, daha nice yıllara ve başarılara birlikte ulaşılması temennisinde bulundu. Köksal, konuşmasında, “AK Parti’mizin 25. kuruluş yıl dönümünün öncelikle hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Daha nice 25 yıllara, nice başarılara hep birlikte imza atmayı canı gönülden temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

“GERİDE BIRAKTIĞIMIZ 25 YIL DOLU DOLU GEÇTİ”

AK Parti’nin geride bıraktığı 25 yıllık sürecin önemli bir birikim oluşturduğunu belirten Köksal, önümüzdeki yıllarda da yeni hizmetlerin ve başarıların ortaya konulabileceğini söyledi. Köksal, “Geride bıraktığımız 25 yıl dolu dolu geçti. Ancak önümüzde daha nice 25 yıllar var. Önümüzdeki yıllara güzel hizmetlerle girebilmek, yeni başarılara imza atabilmek hepimizin elinde” dedi. Yeni dönemde elde edilecek başarıların yalnızca tek bir kesimin çabasıyla değil, teşkilatın bütün unsurlarının ortak çalışmasıyla mümkün olacağını vurgulayan Köksal, belediye başkanları, milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının farklı alanlarda sorumluluk üstleneceğini ifade etti.

“PARTİMİZİ YENİDEN İKTİDARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

ATSO’dan Afyonkarahisar’da dikkat çeken ziyaretler
ATSO’dan Afyonkarahisar’da dikkat çeken ziyaretler
İçeriği Görüntüle

Belediye başkanlarının hizmet üretme, milletvekillerinin siyaset ve yasama faaliyetlerini yürütme, teşkilat mensuplarının ise sahada vatandaşlarla bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmaları anlatma sorumluluğu bulunduğunu belirten Köksal, bu çalışmaların ortak hedef doğrultusunda yürütüleceğini söyledi. Köksal, konuya ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Bizler belediye başkanları olarak yapacağımız hizmetlerle, milletvekillerimiz siyaset ve yasama faaliyetleriyle, teşkilat mensuplarımız ise birer karınca misali, birer nefer gibi sahada yapılanları ve yapılacakları vatandaşlarımıza anlatarak partimizi yeniden iktidara taşımak için çalışacağız.” Köksal’ın açıklamalarında teşkilat çalışmalarının sahadaki önemine yaptığı vurgu dikkat çekti. Vatandaşlarla doğrudan temas kurulmasının ve yapılan çalışmaların anlatılmasının, siyasi hedeflere ulaşmada önemli bir görev üstleneceğini belirten Köksal, teşkilat mensuplarının sahadaki çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini ifade etti.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi hedefini de dile getiren Köksal, Türkiye’nin daha güçlü bir geleceğe ulaşması için teşkilatın yoğun bir çalışma yürütmesi gerektiğini söyledi. Köksal, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçilmesi ve ülkemizin daha güçlü yarınlara ulaşması için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız” diye konuştu. Köksal, bu hedef doğrultusunda belediyelerin hizmetleri, milletvekillerinin çalışmaları ve teşkilatların saha faaliyetlerinin bir bütün olarak değerlendirilmesi gerektiğine işaret etti.

“NİCE 25 YILLARA HEP BİRLİKTE ULAŞMAYI DİLİYORUM”

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, konuşmasının sonunda AK Parti’nin 25. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, gelecek yıllarda da başarıların devam etmesi temennisinde bulundu. Köksal, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti’mizin 25. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice 25 yıllara hep birlikte ulaşmayı diliyorum.”

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN / EMİNE KINCAL