Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, CHP Bayat İlçe Başkanı Uğur Erzincanlı ve CHP İl Genel Meclis Üyesi Hasan Başer’i makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede, Bayat ilçesinin ihtiyaçları, yerel sorunlar ve halkın beklentileri masaya yatırıldı.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
Toplantıda karşılıklı değerlendirmeler yapılırken, parti politikalarının sahaya daha etkin bir şekilde yansıtılması konusunda fikir birliğine varıldı. İlçe halkının taleplerinin dikkate alınarak çözüm odaklı adımlar atılması gerektiği vurgulandı.
“BAYAT HALKININ TALEPLERİNE KULAK VERİYORUZ”
Görüşmenin ardından açıklama yapan Başkan Köksal, “Bayat halkının taleplerine kulak veriyor, sorunların çözümü için hep birlikte çalışıyoruz. Teşkilatımızla uyumlu bir şekilde yol almaya devam edeceğiz” dedi.