Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atanan Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı ile Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Naci Aktaş için tebrik mesajı yayımladı.
VALİ YİĞİTBAŞI’NA TEŞEKKÜR
Başkan Köksal, İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na yeni görevinde başarılar dileyerek, Afyonkarahisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Köksal, mesajında, “İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı'na yeni görevinde başarılar dilerim. Şehrimiz için gerçekleştirdiği çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
VALİ AKTAŞ’A HAYIRLI OLSUN
Köksal ayrıca, Afyonkarahisar Valiliği görevine atanan Naci Aktaş’a da yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Köksal, “Şehrimize Afyonkarahisar Valisi olarak atanan Naci Aktaş'a yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



