Ben faiz ödemem diyenlere 30.000 TL faizsiz kredi! O bankadan bayram sürprizi

QNB Finansbank, bayram öncesi açıkladığı yeni kampanyasıyla, 30 bin TL’ye kadar faizsiz nakit imkanı sunuyor. Kampanyanın detayları açıklandı.

QNB Finansbank, bayram öncesi 30 bin TL’ye kadar faizsiz nakit sağlama imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı. Kampanyanın ayrıntıları artık biliniyor.

Bayram yaklaşırken, pek çok banka yeni kampanyalarını duyuruyor. Kurban Bayramı’na doğru, birçok insanın nakit gereksinimi artıyor. Kurbanlık fiyatlarının yüksek olması ve tatil harcamalarında yeni durumların ortaya çıkması, vatandaşları kredi arayışına itiyor. Birçok özel banka, faizsiz kredi ve nakit avans olanaklarını müşterilere sunuyor ve bu kampanyadan milyonlarca kişinin faydalanması bekleniyor.

TOPLAMDA FAİZSİZ 30 BİN TL

QNB Mobil kullanıcıları, yüzde 0 faizli 30.000 TL kampanyasına hemen başvurabilirler. Yeni kampanya kapsamında, vatandaşlar 6 aylık vade ile 10 bin TL’ye kadar yüzde sıfır faizli kredi alabilirler. Ayrıca, daha önce QNB Finansbank kredi kartı olmayan kişiler, kredi kartı başvurusu yaparak 20 bin TL’ye kadar faizsiz nakit avans çekme imkanına sahip olabilirler. Mobil üzerinden QNB Finansbank müşterisi olan kişiler, havale – EFT işlemleri için de herhangi bir ücret ödemezler. Kampanyanın ayrıntıları açıklandı.

Ben Faiz Odemem Diyenlere 30 000 Tl Faizsiz Kredi O Bankadan Bayram Surprizi 81888

Turizm amaçlı konut kiralayan aracıların yapacağı bildirimlere ilişkin tebliğ yayımlandı Turizm amaçlı konut kiralayan aracıların yapacağı bildirimlere ilişkin tebliğ yayımlandı

KAMPANYA AYRINTILARI: FAİZSİZ 30 BİN TL

QNB Finansbank, 1 Haziran – 30 Haziran 2024 tarihleri arasında ilk kez CardFinans ya da CardFinans Xtra bireysel kredi kartı başvurusu yapacak olan müşterilerine özel bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya kapsamında, başvuruları aynı ay içinde onaylanan müşteriler, QNB Mobil üzerinden %0 faiz oranıyla 20.000 TL’ye kadar 3 ay vadeli Taksitli Nakit Avans kullanma fırsatı elde edebilirler.

Kampanyadan faydalanmak için, başvuruların CardFinans ya da QNB Finansbank web sitelerinden, QNB Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile ya da QNB Mobil’den seçili müşteriler için hazırlanan pop up üzerinden yapılması gerekiyor. Bu kanallar dışında yapılan başvurular kampanyaya dahil olmayacaktır.

Ben Faiz Odemem Diyenlere 30 000 Tl Faizsiz Kredi O Bankadan Bayram Surprizi

Kampanya, sadece CardFinans ve CardFinans Xtra kredi kartı sahiplerine özeldir. Diğer kredi kartları (CardFinans GO, CardFinans Trendyol, CardFinans Fix, Miles & Smiles, Enparacom) kampanya kapsamında değildir.

CardFinans başvurusu onaylanan müşteriler, kartlarını teslim aldıktan sonra 1 ay içinde kampanyadan yararlanabilirler. Kampanya, sadece QNB Mobil üzerinden kullanılacak Taksitli Nakit Avans işlemleri için geçerlidir.

Kampanyadan en fazla 20.000 TL tutarında ve nakit avans limitiniz dahilinde faydalanabilirsiniz. Kullanılacak Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, müşteri limitinin en fazla %25’i kadar olabilir. Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 500 TL ile 20.000 TL arasında olmalıdır.

Kampanya süresi 01.06.2024 – 30.06.2024 tarihleri arasında olup, bu tarihler arasında müşteri olanlar için kampanyadan faydalanma süresi 31.07.2024 tarihinde sona erecektir.

ParaPuan’ın Taksitli Nakit Avans işlemleri için geçerli olmadığını ve ek kart sahiplerinin bu hizmetten yararlanamayacağını lütfen unutmayın. Ayrıca, QNB Finansbank A.Ş. kampanya şartlarını değiştirme veya kampanyayı tamamen durdurma hakkını her zaman saklı tutar.

Kaynak: FATMA SEDA CAN