Bu bölgede arazi satışları rekor kırıyor! Sahiplerinden biri de Bill Gates! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Bill Gates Bile Buradan Arazi Topluyor Bu Bolgemizde Arazi Satislarinda Patlama

ARAZİ SATIŞLARI REKOR KIRIYOR

Son dönemlerde birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlar arazi satışlarıyla yakından ilgilenmeye başladı. Türkiye’de bulunan o bölgede araziler değer kazanmaya devam ediyor. İstanbul ilinde yer alan arsa stokları bitmeye başlamışken Edirne ilinde konut talebi ve yatırım potansiyelinin artmasıyla Yerli İstanbul olarak anılmaya da başladı. İstanbul ilinde giderek artan nüfus sebebiyle arsa bulmak da yatırımcılar için zorlaşmaya başladı. 

Bill Gates Bile Buradan Arazi Topluyor Bu Bolgemizde Arazi Satislarinda Patlama 640X331

En az ilkokul diploması olanlar dikkat! Kaymakamlık yüksek maaşla yeni personellerini arıyor En az ilkokul diploması olanlar dikkat! Kaymakamlık yüksek maaşla yeni personellerini arıyor

Bu sebeple birikimlerini değerlendirmek isteyen ve bölgeden vazgeçmek istemeyen yatırımcılar Edirne’yi tercih etmeye başladı. Edirne tarihi ve kültürel zenginliklere sahip olduğu için konumuyla da dikkatleri çekiyor. Aynı zamanda Yunanistan ve Bulgaristan’a yakın olmasıyla da sık sık tercih ediliyor. Edirne’nin altyapı ve ulaşım yatırımları da cazip bir yer haline getirirken demiryolu bağlantısı, havaalanı projeleri gelecek zamanda ilin değerini artıracak gibi duruyor. Osmanlı İmparatorluğu’nun başkentlerinden olan Edirne Selimiye Arastası, Bedesten gibi bölgeleriyle, Edirne kurabiyesi ve badem ezmesi gibi yöresel lezzetleriyle de görenleri büyülemeye devam ediyor. 

Kaynak: GAMZE KOÇAK