Çay, Bolvadin ve Emirdağ ilçelerinde düzenlenen kongrelerde coşku, birlik mesajları ve güçlü katılım dikkat çekti. Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu ile Afyonkarahisar Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Hakan Şeref Olgun’un mesajları salonda uzun süre alkışlandı.

Afyonkarahisar'da vefat edenler ve cenaze bilgileri (13 Ekim 2025)
Afyonkarahisar'da vefat edenler ve cenaze bilgileri (13 Ekim 2025)
İçeriği Görüntüle

F35D88Da C91F 4Ea7 831A B326D7D8A3D9

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun da katıldığı kongrelerde, parti tabanında “yeniden doğuş” havası hâkimdi. Üç ilçede de yapılan seçimlerde mevcut başkanlar güven tazeledi; konuşmalarda “adalet, cesaret ve millet iradesi” vurgusu öne çıktı.

B94D24B9 A8Fd 4178 8875 98E5C4F93C6F

AV. ALPEREN SAK GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Çay İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi, Çay Belediyesi Düğün Salonunda yoğun katılımla gerçekleştirildi. Delegelerin tamamının desteğini alan Av. Alperen Sak, yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Başkan Sak, yaptığı konuşmada adalet ve ahlak temelli bir siyaset anlayışını savunduklarını belirterek, “Bu dava geri adım atanların değil, cesur insanların yoludur” dedi.

91C90608 Fad2 436C 855A C9E99F6B667E

Başkan Sak konuşmasında, “Kim bebek katiliyle yan yana duruyorsa, biz onun karşısındayız. Bu vatanın birliği, bu bayrağın şerefi asla pazarlık konusu olamaz.”ifadelerini kullandı. Başkan Sak’ın terörle mücadele konusundaki kararlı ifadeleri salonda uzun süre alkışlandı.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu mesajında, “İYİ Parti, milletin umudu ve vicdanıdır. Çay teşkilatımız cesurların Anadolu’daki sarsılmaz iradesidir” sözleriyle destek mesajı gönderdi.

9A0C6E55 0774 496F Bee6 02A5Fc7E8Aa5

BOLVADİN’DE OSMAN KALAY YENİDEN BAŞKAN

Bolvadin’de tek listeyle gidilen 4. Olağan Kongrede, Osman Kalay delegelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Kalay, konuşmasında ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, “Türkiye korkutarak değil, üreterek yönetilir” dedi.

Eber Gölü’nün kuruması ve Bolvadin Devlet Hastanesinin durumuna değinen Kalay, “Yanlış su politikaları yüzünden bacasız fabrikamızı kaybettik, Eber’i hep birlikte yeniden canlandıracağız” ifadelerini kullandı.

Kongrede okunan Hakan Şeref Olgun ve Müsavat Dervişoğlu’nun mesajlarında da Bolvadin teşkilatının kararlılığı vurgulandı. İl Başkanı Mısırlıoğlu ise gençlerin mağduriyetine dikkat çekerek, “Mülakat sistemi gençlerimizin hayallerini çaldı, adaletin yerini torpil aldı. Bunu değiştirmek bizim görevimizdir.” dedi.

6D16Ec15 0610 4E4C B5Df Ceb75Fe735Af

HAKAN KUŞ EMİRDAĞ’DA GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Emirdağ İlçe Başkanlığı’nın 4. Olağan Kongresi, coşku dolu bir atmosferde gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Hakan Kuş yeniden başkan seçildi. Kuş, “Bu kongre bir seçim değil, inanç tazelenmesidir” sözleriyle birlik mesajı verdi. Konuşmasına devam eden Başkan Kuş, “Gurbeti memlekete dönüştüren Emirdağlı hemşehrilerimiz, emeğiyle bu ilçeyi yeniden ayağa kaldıracak. Biz korku değil, umut siyasetini büyütüyoruz.” dedi.

Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun “Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Emirdağ’da da cesurların sesi yükseliyor” mesajı salonda büyük alkış aldı.

İl Başkanı Mısırlıoğlu da konuşmasında, “Siyaset, milletin yükünü hafifletmiyorsa manasını kaybeder. Emirdağ, İYİ Parti’nin kalbidir; bu kalp millet için, adalet için atıyor.” ifadelerini kullandı.

63A90De8 F5Fc 4811 92F6 D8185D8D28B1

AFYONKARAHİSAR’DA İYİ’LERİN YENİDEN DOĞUŞU

Çay, Bolvadin ve Emirdağ kongreleri, İYİ Parti’nin Afyonkarahisar’daki teşkilat dinamizmini yeniden canlandırdı.

Kongreler boyunca salonlarda yankılanan ortak mesaj, “Korkmayacağız, susmayacağız, cesurların sesi susmayacak!” oldu. İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, üç ilçede de gözlenen bu sinerjinin partinin geleceğine ışık tuttuğunu belirtti.

Başkan Mısırlıoğlu“Bu kongreler sadece bir seçim değil; halkın vicdanının, adalet arayışının sesidir. Afyonkarahisar’da İYİ’lerin rüzgârı yeniden esiyor.”ifadelerini kullandı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT