Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde, “Bayrağını Al, İnsanlık İçin Zulme Dur De” sloganıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi. Kaymakamlık binası önünden başlayan yürüyüş, Dörtyol Meydanı’nda sona erdi. Etkinlikte vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek insanlık dışı zulümlere tepki gösterdi.
Protokol ve vatandaş el ele
Yürüyüşe; Çay Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, İlçe Milli Eğitim Müdürü M. Akif Türk, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Taşpınar, İlçe Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Kök, İlçe SGK Müdürü Murat Dönmez, İGM üyeleri Faruk Kökçür ve Veli Koç, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda kurum amiri ve vatandaş katıldı.
Birlik ve dayanışma mesajlarının öne çıktığı yürüyüşte, katılımcılar zulme karşı tek yürek olduklarını gösterdi. Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, etkinliğin insanlık onurunu koruma adına önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirterek, katılım sağlayan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.