Cumhuriyet Halk Partisi’nin 102. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncülüğünde Anıtkabir’de tören düzenlendi. Törene katılan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı da Atatürk’ün mozolesine çelenk sunarak saygı duruşunda bulundu.

Afyon İl Genel Meclisinden Güvenlik Güçlerine Milyonluk Destek!
Afyon İl Genel Meclisinden Güvenlik Güçlerine Milyonluk Destek!
İçeriği Görüntüle

Chp’ni̇n 102. Yilinda Anitkabi̇r’de Anlamli Tören (3)

Açıklamasında, “Tüm baskılara ve hukuksuzluklara rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı miras olan Cumhuriyet Halk Partimize sonuna kadar sahip çıkacağız” ifadelerini kullanan İl Başkanı, partinin kurucu değerlerine bağlılıklarını bir kez daha dile getirdi.

Chp’ni̇n 102. Yilinda Anitkabi̇r’de Anlamli Tören (1)

CHP, 9 Eylül 1923’te Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurularak Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi hayatında önemli bir dönüm noktası olmuştu. 102 yıldır demokrasi, özgürlük ve eşitlik mücadelesinde öncü rol oynayan parti, bu yıl dönümünü Anıtkabir’de düzenlenen törenle taçlandırdı.

Chp’ni̇n 102. Yilinda Anitkabi̇r’de Anlamli Tören (2)

Kaynak: GAMZE KARABULUT