AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları tarafından Dervişpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen programda, teşkilat mensupları bir araya gelerek birlik ve dayanışma mesajı verdi. İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Kalaycı’nın öncülüğünde düzenlenen buluşmada, geçmişte görev almış emektar isimlerle genç teşkilat üyeleri aynı çatı altında toplandı. Toplantıda, teşkilat hafızasının bugünün dinamizmiyle buluşturulmasının önemine vurgu yapıldı.
GÖNÜL BİRLİĞİ VE TECRÜBE PAYLAŞIMI
Buluşmada, teşkilatın farklı dönemlerinde görev yapmış isimlerin deneyimleri ile yeni kuşağın enerjisinin bir araya gelmesinin, kurumsal bağları daha da güçlendirdiği ifade edildi. Katılımcılar, ortak hedefler doğrultusunda dayanışmanın sürdürülmesi gerektiğini dile getirirken, vefa kültürünün teşkilat çalışmalarındaki belirleyici rolüne dikkat çekildi.
YÖNETİM KURULU ÜYESİNE SÜRPRİZ KUTLAMA
Programın ardından Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Güven için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. Katılımcılar, yeni yaşında sağlık ve huzur temennilerini iletirken, ev sahipliği yapan üyelere ve organizasyona katkı sunan tüm kadınlara teşekkür edildi. Toplantı, “birlikte daha güçlü” mesajıyla sona erdi.




