TBMM’de samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Afyonkarahisar teşkilatının saha çalışmaları, yerel gündem, vatandaşların talepleri ve önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası üzerine kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar teşkilatının sahadaki çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen mücadelenin önemine dikkat çekti. Teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarının partiye güç kattığını ifade eden Olgun, Afyonkarahisar’ın sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı.
MISIRLIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR
İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ise TBMM’de gösterilen yakın ilgi ve misafirperverlikten dolayı Hakan Şeref Olgun’a teşekkür ederek, teşkilat olarak sahada daha güçlü ve kararlı şekilde çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
Başkan Mısırlıoğlu, “Vatandaşımızın sorunlarını, beklentilerini ve taleplerini Ankara’ya taşımaya devam ediyoruz. Sayın Milletvekilimiz Hakan Şeref Olgun’un desteği bizler için büyük önem taşıyor. Birlik içerisinde daha güçlü adımlar atacağız” dedi.
Toplantının ardından heyet, karşılıklı istişare ve dayanışma mesajı vererek Afyonkarahisar’da saha çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.



