Milletvekili Arslan: “Her Mücadelemizi Gazve Olarak Görmeliyiz”
Milletvekili Arslan: “Her Mücadelemizi Gazve Olarak Görmeliyiz”
İçeriği Görüntüle

Kutlamalar saat 10.30’da Yeniyol İlkokulu’nda devam etti. Törene, Dinar Kaymakamı Hasan Uğuz, Belediye Başkanı Veysel Topçu, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş ve Kaymakam Hasan Uğuz günün anlam ve önemine dair konuşmalar yaptı. Öğrencilerin hazırladığı şiir dinletileri, koro, oratoryo ve halk oyunları gösterileri ise davetlilerden büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Veysel Topçu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:“Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın en iyi eğitimi alabilmesi için her zaman yanlarında olacağız. Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Dinar’da yapılan kutlamalar, öğrencilerin sergilediği gösterilerle renklenirken, yeni eğitim-öğretim yılı coşku ve umutla başladı.

Kaynak: SAFİYE KALENDER