Dinar Cumhuriyet Meydanında İlçe Kaymakamı Kemal Duru, Başkan Nihat Sarı, Dinar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, protokol üyeleri, daire amirleri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen çelenk sunma töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini Atatürk anıtına sundu. Çelen sunma töreninin akabinde ise saygı duruşunda bulunularak belediye bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okundu.

PROGRAMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİ

Program, Belediye Kültür Salonunda gerçekleşen etkinlikler ile devam etti.

 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Kaymakam Duru ve Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş yaptı.

Şiirlerin okunması, koro dinletisi ve diğer etkinliklerin ardından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerin Kaymakam Duru, Başkan Sarı ve Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz tarafından takdim edilmesiyle program sona erdi.

Öğretmenler Günü programı saat 18.30'da Belediye tarafından öğretmenlere Park Ala'da verilecek olan yemek organizasyonu ile son bulacak. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim