AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin, Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan ile beraberindeki heyeti AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nda misafir etti. Gerçekleştirilen ziyarette, eğitim camiasına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

ANLAMLI HEDİYE

Ziyaret sırasında Eğitim Bir-Sen heyeti tarafından, “Mescid-i Aksa’yı Gördüm Düşümde” anlamını taşıyan anlamlı bir hediye takdim edildi. İl Başkanı Şahin, nazik ziyaretleri ve duyarlılık içeren hediyeleri dolayısıyla Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Arslan ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, sivil toplum kuruluşlarıyla sürdürülen istişare ve iş birliğinin önemine vurgu yapıldı.

Afyon’da 14 Yıl hapis cezalı hükümlü yakalandı
Afyon’da 14 Yıl hapis cezalı hükümlü yakalandı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ