Bu olay, Elazığ'ın merkeze bağlı Çaydaçıra Mahallesi'nde gerçekleşti. Kimliği öğrenilemeyen vatandaş, günlük alışverişini yapmak için sıradan bir büfeden ekmek satın aldı. Eve döndükten sonra yemeğe hazırlanırken ekmek bölünürken içerisinde beklenmedik bir nesne fark edildi.

Önce şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaş, dikkatle baktığında ekmek parçaları arasından çıkan poşeti gördü ve o an hissettiklerini ifade etmekte zorlandı. Aldığı ürünün kalitesinden endişe duyan vatandaş, mide bulandıran durumu kayda alarak olayı gözler önüne serdi. Cep telefonu kamerasına yansıyan bu görüntüler, sosyal medya başta olmak üzere farklı platformlarda dolaşıma girmiş bulunuyor.

Kaza: Yaralılar var! Kaza: Yaralılar var!

Elazığ'da yaşanan bu olay, tüketicilerin gıda güvenliği konusunda endişelerini tekrar gündeme taşıyor. Vatandaşlar, alınan ürünlerin sağlık açısından risk taşıyıp taşımadığını ve hangi koşullarda üretildiğini merak ediyor. Gıda üretimi ve satışı yapan işletmelerin denetime tabi tutulması ve tüketicilerin bu tür kötü sürprizlerle karşılaşmaması için daha etkin önlemler alınması bekleniyor. İHA

Editör: Cemile Kaytan