2020-2023 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Enner Valencia’nın yeni adresi belli oldu. Arjantin devi Boca Juniors, deneyimli golcüyle 31 Aralık 2027 tarihine kadar sözleşme imzalandığını açıkladı. Valencia böylece kariyerine Güney Amerika futbolunun önemli kulüplerinden birinde devam edecek.

FENERBAHÇE’DE 59 GOL ATTI
Kariyerinde West Ham United, Everton, Fenerbahçe, Internacional, Tigres ve Pachuca gibi takımların formasını giyen Valencia, özellikle sarı-lacivertli ekipteki performansıyla Türkiye’de iz bıraktı. Ekvadorlu futbolcu, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 116 maçta 59 gol ve 17 asist kaydetti.

KARİYERİNDE 187 GOL
Deneyimli golcü, profesyonel kariyeri boyunca çıktığı 590 karşılaşmada 187 gol ve 70 asist üretti. Valencia, Boca Juniors formasıyla kariyerine yeni bir başarı hikayesi eklemeyi hedefleyecek.




