Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna katmak istediği Rade Krunic'i devre arasında zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Ancak performansı beklenenin altında kalan Krunic, takımın en çok eleştirilen isimlerinden biri haline geldi.

Fenerbahceli Rade Krunic Sampiyonluk Baskisini 17282539 8443 Amp

Hayal Kırıklığı Yaratan Performans

Taraftarların büyük umutlar bağladığı deneyimli orta saha oyuncusu, Fenerbahçe formasıyla sadece 12 maça çıktı. Ancak bu maçlarda beklenen performansı gösteremeyen Krunic, sadece Adana Demirspor maçındaki performansıyla öne çıktı, diğer maçlarda sınıfta kaldı.

Transferde Değişim Kararı

Fenerbahçe, Krunic'in devre arasında transferi için büyük çaba harcadığı dönemde, Miguel Crespo ve Lincoln Henrique'yi kiralık olarak gönderdi. Ancak Krunic'in beklenen katkıyı sağlayamaması, bu transferde değişikliklere neden oldu.

Paris Olimpiyatlarında yiyecek krizi: Sporcular şikayet etti! Paris Olimpiyatlarında yiyecek krizi: Sporcular şikayet etti!

Şampiyonluk Baskısı Altında

30 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe'deki şampiyonluk baskısının çok olduğunu yakın çevresine aktardı. Milan'da böyle bir baskı yaşamadığını belirten Krunic, adaptasyon sürecinin zorluğunu da dile getirdi.

Kaynak: BÜLTEN