Gazlıgöl Belediyesi eski başkanlarından Selahattin Keskin’in vefat eden kıymetli babası için taziye ziyaretinde bulunuldu. Ziyarete; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya İl Başkanı Av. Turgay Şahin, , İl Başkan Yardımcıları, İhsaniye İlçe Başkanı, Gazlıgöl Belediye Başkanı, Döğer Belediye Başkanı, Yaylabağı Belediye Başkanı ve Kayıhan Belediye Başkanı katıldı.
Ziyaret sırasında merhum için dualar edilirken, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilekleri iletildi. Milletvekili Av. Ali Özkaya İl Başkanı Av. Turgay Şahin ve, Selahattin Keskin’e sabır ve metanet temennisinde bulunarak, acılarını paylaştıklarını ifade etti.
AK Parti teşkilatı adına yapılan açıklamada, “Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.