Göçerli Köyü’nün önemli ihtiyaçlarından biri olan düğün salonu projesinde çalışmaların son aşamaya geldiği bildirildi. Tamamlanmasıyla birlikte köy sakinleri düğün, nişan ve çeşitli sosyal etkinliklerini daha modern ve uygun şartlarda gerçekleştirebilecek.
SOSYAL YAŞAM ALANLARI GÜÇLENECEK
Yatırımın Göçerli Köyü’nün yanı sıra Dinar’a da katkı sağlaması hedefleniyor. İlçenin ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması, vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması ve sosyal yaşam alanlarının güçlendirilmesi amacıyla çalışmaların sürdürüldüğü ifade edildi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Projenin ilçeye ve Göçerli Köyü’ne kazandırılmasında emeği bulunan Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven, Ali Özkaya ve Hasan Arslan, , İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, İl Özel İdaresi İşletme ve İştirakler Müdürü Mehmet Özer ile İl Genel Meclisi Üyeleri Kemal Başoğlu ve Bilal Demiröz’e teşekkür edildi.
GÖÇERLİ’YE HAYIRLI OLSUN
Çalışmaların tamamlanmasının ardından düğün salonunun Göçerli Köyü’nde sosyal etkinlikler için kullanılacağı belirtilerek yatırımın köye ve Dinar’a hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Açıklamada, “Birlikte çalıştık, birlikte başardık” mesajı verildi.

