Dinar Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İlçe Kaymakamı Kemal Duru, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Özcan ve İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Çetin, İş adamı İlker Çalışkan ile şirket yetkilileri Ertuğrul Yaman ve İzzet Hacılarlıoğlu’nun katılımlarıyla yer tahsisi için sözleşme imzalandı. Bununla birlikte Organize Sanayi Bölgesi hayvancılık sektörü açısından önemli bir yatırımı bünyesine kazandırdı.

İLK ADIMLAR ATILDI

Premiks Yem Katkıları Üretim Tesisi yatırımı için ülkemizde hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren Gıda Tarım Hayvancılık firması, Organize Sanayi Bölgesinden 5 bin metrekare büyüklüğünde parselin tahsisi gerçekleştirilerek ilk adımlar atıldı.

OSB Yönetim Kurulu İlçede bu yatırımı gerçekleştirecek olan firma yetkililerine teşekkür ederek ilçe ve organize sanayi bölgesine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yıllık 5 bin ton kapasiteye sahip olacak tesiste çiftlik hayvanlarının vitamin ve mineral ihtiyacını sağlamak, bazı patolojik hastalıkları önlemek, iştah artırmak, et verimini ve karkas kalitesini artırmak, bağışıklık sistemini güçlendirmek gibi birçok kullanım amacı olan Premiks yem katkılarının üretimi gerçekleştirilecek.>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim