Afyonkarahisar’ın 18’lik gençleri Efeler Liginde Afyonkarahisar’ı temsil etmek için hazırlık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in desteklerini esirgemediği ve tamamı Afyonkarahisarlı gençlerden oluşturulan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı 25-27 Nisan tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilecek Genç Erkekler Grup müsabakalarında Afyon’u temsil edecekler.

“BENİM İNANCIM TAM”

Çalışmalarının meyvesini almaya başlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı bir başarıya daha imza attı. Geçtiğimiz hafta sonu Antrenör Gürani Güzbey yönetiminde gerçekleşen Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı ve Afyonkarahisar Yiğit Spor arasındaki karşılaşmada Yiğit Spor’u 3-1 yenerek galibiyet kazandılar. Oynanan müsabakanın ardından açıklama yapan Koordinatör Müjdat Elmas, “Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’e takımımıza verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim. Bu takım Başkanımız Mehmet Zeybek ve oyuncularımızın başarısı için gece gündüz demeden çalışan antrenörlerimizin destekleriyle başarıdan başarıya koşuyor ve koşacak. Benim, oyuncularımıza ve gayretlerine olan inancım tam” ifadelerini kullandı.

RESUL GÜN UNUTULMADI

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma neden depremde Malatya’da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden, Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımı eski oyuncularından Resul Gün, babası ve voleybol takımlarının teknik kadroları ve oyuncuları tarafından anıldı. Öte yandan Afyonlu genç voleybolcu Resul Gün 2019-2020 ve 2021-2022 sezonlarında Avşar Madensuyu voleybolda oynamıştı.

TEK HEDEFİMİZ BAŞARI

“Takımımız hak ettiği yere eskisi gibi yeniden gelecektir” diyen Afyon Belediyesi Spor Müdürü ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Sami Çetinaktı; “Takımımız gece gündüz demeden çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bizim takımımıza inancımız tam. Takımımız yeniden eskisi gibi başarıyı yakalayarak hak ettiği yere gelecektir. Tek hedefimiz galibiyetle döndüğümüz maçlar ve başarıdır. Bu süreçte çalışmalarında takımımıza her zaman destek veren Başkanımız Mehmet Zeybek’e de takımımız adına teşekkür ederim. Öte yandan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilimizde büyük bir yıkıma neden olan depremler nedeniyle fazlasıyla üzgünüz. Ülkece acımız ortak. Asrın felaketi hepimizi derinden sarstı. Maalesef kaybımız büyük. Depremde hayatını kaybeden Afyon Belediye Yüntaş Voleybol Takımımızın eski oyuncusu ve aynı zamanda hemşerimiz Resul Gün ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. HABER: BETÜL ÖZDEMİR

 

Editör: TE Bilisim