• DOLAR 32,27 %-0.05
  • EURO 35,08 %-0.06
  • ALTIN 2.469,50 %0.13
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.767 %0.25
  • ETHERIUM 2.956 %-1.53
18°

Ilgi Haberleri

ilgi haberleri ve güncel ilgi gelişmeleri, ilgi ile ilgili tüm video, ilgi fotoğrafları ve ilgi haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


AKSAM Geleneksel Halk Dansları Topluluğu tarafından hazırlanan Frigya Güneşi büyük ilgi gördü.

Dinar

Dinar'da düzenlenen Kum Sanatı Gösterisi ve Şiir Dinletisi, 100. Yıl Bilim Sanat ve Kongre Merkezi'nde yoğun ilgiyle karşılandı.

Sultandağı

Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas ve Sultandağı Belediye Başkanı Devrim Ölmez kurum amirleri ile birlikte TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisine katıldı.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Şemseddin Karahisari Sanat Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Afyonkarahisar İl Müftülüğü iş birliğinde Gedik Ahmet Paşa...

Eğitim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, kadınların kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlayan Aile Destek Merkezlerinden (ADEM) geçtiğimiz...

Güncel

Esenler'de, yoldan geçen köpeklere ve insanlara saldırmasıyla sosyal medyada ilgi gören "Yedi Bela Hüsnü" lakaplı kediyi mahalle esnafı anlattı.

Güncel

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Paris Moda Haftası'nda markanın davetlisi olarak katıldı ve derin göğüs dekolteli mini elbisesiyle büyük ilgi gördü.

Dinar

Dinar'da düzenlenen ilkokul ve ortaokullar arası akıl zeka oyunları yarışmaları, Şakir Ünver İlkokulu'nda büyük bir ilgiyle karşılandı.

Bölgeden Haberler

 Semt pazarlarında tezgahlarda yerini alan çeşit çeşit mantarlar, vatandaştan yoğun talep görüyor.  

Bölgeden Haberler

Soğuk havanın etkisini hissettirdiği Eskişehir’de aktar esnafı, vatandaşların bitkisel ürünler arasından zerdeçala rağbet gösterdiğini söyledi.  

Güncel

Eskişehir Atilla Özer Sanat Merkezi’nde açılan kişisel resim sergisi sanatseverlerin ve davetlilerin beğenisini topladı.