Kaza, Eskişehir-Sarıcakaya kara yolu Muttalip Mahallesi yakınlarında, kent merkezi istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, M.S. idaresindeki 26 ABB *** plakalı hafif ticari araç, virajda sürücüsünün kontrolünden çıkarak savruldu. Araç, yol kenarındaki refüje devrilerek durabildi.
3 KİŞİ YARALANDI
Kazada sürücü M.S. ile araçta yolcu olarak bulunan Ş.S. ve M.S. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sürücü M.S. ve yolcu Ş.S., Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu daha ağır olan diğer yolcu M.S. ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
HAYATİ TEHLİKESİ BULUNUYOR
Yaralılardan M.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri kazanın meydana geliş nedenini belirlemek üzere inceleme başlattı.





