Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, çalışmalarından dolayı Müdür Semra Güzbey’e teşekkür etti. Müdür Sünnetci, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 6 Şubat depreminden sonra destekleri ile Afyonkarahisar’ın yüz akı olduğunu ifade etti.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Müdür Semra Güzbey’i ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan pastacılık atölyesinde yapılan kursiyerler ile sohbet etti. Afyonkarahisar’ın tescilli patatesli ve mercimekli bükmesinin yapıldığını gören Sünnetci, kursiyerleri tebrik etti.

6 ŞUBAT DEPREMİNDE YÜZ AKIMIZ OLDU

Macaristan’da AFSÜ’yü tanıttılar! Macaristan’da AFSÜ’yü tanıttılar!

Afyonkarahisar’da göreve başlayalı 1 yıl olduğunu ifade eden Sünnetci, en yakinen takip ettiği kurumların başında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü geldiğini belirtti. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey’e teşekkür eden Sünnetci, “Türkiye’nin en zor dönemi olan 6 Şubat depreminden sonra destekleri ile Afyonkarahisar’ımızın yüzünü ak eden kurumlarımızdan bir tanesi oldu” dedi.

HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜKLERİ ÇOK AKTİF

Atölyeleri gezdiğini ve incelemelerde bulunduğunu hatırlatan Sünnetci, atölyelerde usta öğreticilerin çalışmaları ile sınıfların kursiyerlerle tıklım tıklım olduğunu söyledi. Sınıfların tıklım tıklım olmasından dolayı sevindiğini ifade eden Sünnetci, sözlerine şöyle devam etti: “İnşallah Sayın Bakanımız Yusuf Tekin’in de Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerimizin çok aktif işlevsel olması talimatını verdi” diye konuştu.

“KURS AÇMAK İÇİN KURS AÇMAYACAĞIZ”

Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezinde işlevsel çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Müdür Sünnetci, “Kurs açmak için kurs açmayacağız. Verimli olsun, bizim için asıl olan budur. Hepinizin emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Eğitim Merkezi Müdürü Semra Güzbey, Müdür Sünnetci’ye kurslar ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  >>GÖKHAN KOCAASLAN’IN ÖZEL HABERİ

Editör: Fadime Özkaran