Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ) yeni öğrencileri, sekiz oturumda gerçekleştirilen Uyum Eğitimlerinde; Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi, Kalite Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi tarafından bilgilendirildi.

AFSÜ’deki akademik hayatın ve üniversitenin öğrencilerine sunduğu imkânların tanıtıldığı Uyum Eğitimlerinde Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Şuhut SHMYO, Bolvadin SHMYO ve Atatürk SHMYO birinci sınıf öğrencilerine kampüs ortamında yararlanılabilecekleri sosyal, eğitsel, kültürel ve sportif fırsatlar hakkında açıklamalar yapıldı.

Şampiyondan ziyaret! Şampiyondan ziyaret!

Uyum Eğitimlerinde öğrenciler, Sınav Yönetmeliği, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği gibi mevzuatın uygulama ilkeleri ve esasları bakımından hakları ve sorumlulukları; ders seçme, geçme ve başarı sistemi, kampüste internet kullanımı gibi konularda da temel bilgiler edindi. Öğrenci değişim programları ile öğrenci kulüp ve topluluklarına üye olmaya ve faaliyetlerine katılıma ilişkin bilgilere de yer verilen uyum eğitimi, öğrencilerin sorularının cevaplanmasıyla sona erdi. \\T.Ö

Editör: Tuğba Özkan