HES İlaç Afyonspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Bursaspor maçından sonra takımın yaşadığı zorlukları ve geleceğe dair endişelerini paylaştı. Hafta içi antrenmanlarda bazı oyuncuların takımdan ayrıldığına değinen Yücer, bu durumun takımın motivasyonunu etkilediğini söyledi.

Yücer, hücumdaki oyuncu eksikliklerinin takımı oldukça zorladığını vurgulayarak hafta içi iyi hazırlanamadıklarını dile getirdi. Geleceğe dair endişelerinin olduğunu ve takımın problemlerinin çözülmezse sürdürülebilir bir durum olmayacağını belirten Yücer, oyuncu kayıplarının ilerleyen haftalarda takımı daha da olumsuz etkileyeceğinin altını çizdi.

AFYONKARAHİSAR, BU TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

Yağmur bulutları Afyonkarahisar semalarında! Yağmur bulutları Afyonkarahisar semalarında!

Önümüzdeki 2 hafta oyuncu ayrılıklarının kendisi için de bir karar verme noktası olacağını söyleyen Yüce, kulüp yöneticileriyle görüşerek problemleri çözmeyi umduğunu ancak ekonomik sıkıntıların takımı olumsuz etkilediğini söyledi. Yücer, takımın problemlerinin çözülmezse sürdürülebilir bir durum olmadığını ve oyuncuların ayrılması durumunda kendisinin de ayrılacağını ifade etti.

Takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurgulayan Yücer, Afyonkarahisar’ın bu takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti. N\S

Editör: Nurbanu Soy