ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Spor Oyunları’nın bugünlere gelmesinde büyük emeği bulunan iş insanı Muammer Türker’i de unutmadı.

SPOR OYUNLARI 20’NCİ KEZ BAŞLADI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl 20’ncisi düzenlenen ATSO Spor Oyunları, gerçekleştirilen açılış programıyla başladı. İş dünyasını, kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını spor çatısı altında buluşturan organizasyona kent protokolünden çok sayıda isim katıldı Bu yıl ki Spor Oyunları’nda 78 takım mücadele edecek. Organizasyona 1500’ün üzerinde kişinin katılması beklenirken, müsabakalar farklı branşlarda gerçekleştirilecek.

SERTESER MUAMMER TÜRKER’İ UNUTMADI

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, açılış programında yaptığı konuşmada Spor Oyunları’nın bugünlere gelmesinde iş insanı Muammer Türker’in büyük katkısı ve emeği bulunduğunu ifade etti. Serteser, Afyonkarahisar’ın gelişmesi ve daha iyi bir noktaya gelmesi için önemli çaba gösteren Türker’in kent sevdalısı bir iş insanı olduğunu belirterek, kendisini rahmetle andı.

Afyon iş dünyası Kütahya’daki büyük yatırımın açılışında yer aldı!
Afyon iş dünyası Kütahya’daki büyük yatırımın açılışında yer aldı!
İçeriği Görüntüle

“KATKISI VE EMEĞİ BÜYÜKTÜR”

Muammer Türker’in ATSO Spor Oyunları’nın bugünlere ulaşmasındaki rolüne dikkat çeken Serteser, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Bu işin bugünlere gelmesinde Muammer Türker’in katkısı ve emeği büyüktür. Afyonkarahisar’ın en iyi yerde olması için tüm imkanlarını kullanan Türker, Afyon sevdalısıydı. Rahmetle anıyoruz” dedi.

Kaynak: Emine Kıncal