İhsaniye Kaymakamlığı, Ramazan ayının ilk günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için Çaltepe Sosyal Tesisleri’nde iftar programı gerçekleştirdi. Yoğun katılımla düzenlenen programda birlik, beraberlik ve vefa duyguları ön plana çıkarken, protokol üyeleri ile şehit yakınları ve gaziler aynı sofrada buluştu.

Afyon’dan “Köklerden Geleceğe” Çalıştayına Güçlü Katılım
Afyon’dan “Köklerden Geleceğe” Çalıştayına Güçlü Katılım
İçeriği Görüntüle

İhsani̇ye Protokolü Şehi̇t Ai̇leleri̇ Ve Gazi̇lerle İftarda Buluştu (2)

RAMAZAN’IN İLK İFTARI VEFA SOFRASINDA YAPILDI

Düzenlenen iftar programına Belediye Başkanı Emine Gökçe, İhsaniye Kaymakamı Koray Yanıktepe, ilçe protokolü, şehit aileleri, gaziler ve yakınları katıldı. Programda Ramazan ayının manevi atmosferi paylaşılırken, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenildi. Katılımcılar, ilk iftarın kahraman gaziler ve aileleriyle birlikte yapılmasının anlamlı olduğunu ifade ederek Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna vurgu yaptı.

İhsani̇ye Protokolü Şehi̇t Ai̇leleri̇ Ve Gazi̇lerle İftarda Buluştu (1)

ŞEHİTLER RAHMETLE, GAZİLER MİNNETLE ANILDI

İftar programının ardından yapılan değerlendirmelerde, aziz şehitler rahmet ve minnetle anılırken gazilere sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulunuldu. Programın, toplumsal dayanışmayı güçlendiren önemli bir buluşma olduğu belirtilirken, Ramazan ayının manevi ikliminde birlik ve beraberlik mesajı verildi. Katılımcılar hep birlikte bayrama ulaşma temennisinde bulunarak programı tamamladı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT