Turnuvada centilmenlik ve fair-play ruhu ön planda tutulurken, Atatürk Ortaokulu futsal takımı, rakiplerini geride bırakarak birincilik kupasını havaya kaldırdı. Yaylabağı Şehit Ahmet Öztürk Ortaokulu ikinci, Osmanköy Ortaokulu üçüncü ve İhsaniye İmam Hatip Ortaokulu ise dördüncü olarak turnuvayı tamamladı.

Başarılı sporculara madalya ve kupalar takdim edildi

Heyecan dolu müsabakaların ardından düzenlenen törende dereceye giren takımlara madalya ve kupaları İhsaniye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri tarafından takdim edildi. Törende ayrıca tüm sporculara ve emeği geçenlere teşekkür edilerek, bu tür organizasyonların devamını dile getirildi.

Bu turnuva, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın coşkusunu futsal ile birleştirerek unutulmaz bir spor şöleni yaşattı. Afyonkarahisar'ın yıldız futsalcıları, centilmenlik ve fair-play ruhuyla mücadele ederek izleyenlere keyifli bir seyir keyfi sundular.

Yaşları küçük yetenekleri büyük! Yaşları küçük yetenekleri büyük!

Atatürk Ortaokulu'nu ve diğer dereceye giren takımları tebrik eder, tüm sporculara başarılarının devamını dileriz.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençlik haftası boyunca il ve ilçelerde futsal, voleybol, bilek güreşi gibi branşlarda yıldızlar ve gençler kategorilerinde spor turnuvaları düzenlenmeye devam edecek.

Kaynak: AHMET SARLIK