Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, 27 Eylül Cumartesi günü saat 16.00’da Zafer Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan büyük mitinge tüm Afyonkarahisarlıları davet etti. Mitinge CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

İl Başkanı Erhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’de son dönemde yaşanan siyasi gelişmelere dikkat çekerek demokrasi vurgusu yaptı. Erhan, “Millet iradesine sahip çıkıyor! Halkın sandıkta verdiği kararın yok sayılmasına, demokrasiye vurulmak istenen darbeye karşı susmayacağız. Bu ülkenin onurlu yurttaşları olarak, irademize, oyumuza ve geleceğimize sahip çıkmak için meydanlardayız” ifadelerini kullandı.

Bgf-4

ÖZGÜR ÖZEL AFYONKARAHİSAR’DA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirilecek mitingin, sadece Afyonkarahisar için değil tüm Türkiye için önemli bir mesaj niteliği taşıyacağını belirten Erhan, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleşecek olan mitingimize Afyonkarahisar’dan tüm Türkiye’ye sesini duyurmak isteyen herkesi bekliyoruz. Demokrasi, özgürlük ve adalet için hep birlikte sesimizi yükselteceğiz” dedi.

CHP İl Başkanlığı tarafından yapılan çağrı sonrası Afyonkarahisar ve çevre illerden çok sayıda partilinin ve vatandaşın mitinge katılması bekleniyor.

Milletvekili Yurdunuseven Kayseri’de temayül yoklamasına katıldı
Milletvekili Yurdunuseven Kayseri’de temayül yoklamasına katıldı
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Mustafa Dadak