İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ile birlikte Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette eğitim alanında yapılacak çalışmalar değerlendirildi.

EĞİTİM YARDIMI İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Ziyaret kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile eğitim yardımı amacıyla protokol imzalandı. Protokol ile ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitim süreçlerine destek sağlanması amaçlandı.

KIRTASİYE YARDIMLARI ÖĞRENCİLERE ULAŞTIRILACAK

Kırtasiye yardımı kapsamında hazırlanan hediye çekleri, okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edildi. Böylece öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanmasına katkı sağlanacak.

AK Partili Ömer Dayı İGM’de açıkladı: 2026 bütçesinde dikkat çeken rakamlar
AK Partili Ömer Dayı İGM’de açıkladı: 2026 bütçesinde dikkat çeken rakamlar
İçeriği Görüntüle

yazı görseli olabilir

ZİYARET HATIRA FOTOĞRAFIYLA TAMAMLANDI

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ile ATSO Başkanı Hüsnü Serteser arasındaki ziyaret, gerçekleştirilen görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tamamlandı.

haber odası ve yazı görseli olabilir

Kaynak: GAMZE KARABULUT