İstanbul’un Ataşehir ilçesi Ferhatpaşa Mahallesi’nde bulunan bir inşaat alanında yaşanan göçükte üç işçi toprak altında kaldı. Olay yerine hızla sevk edilen itfaiye ekipleri, işçileri göçük altından sağ olarak çıkardı.
Göçük, saat 15.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi 11. Sokak’ta bulunan bir şantiyede meydana geldi. Henüz nedeni belirlenemeyen göçük, kazı çalışmaları sırasında gerçekleşti. O esnada alanda çalışan üç işçi toprak yığını altında kaldı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiyenin titiz çalışmasıyla göçük altından çıkarılan işçiler, ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı işçilerin durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.