İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, İscehisar Belediyesi'nin yöresel ve geleneksel lezzetlerin satılacağı bir kermes düzenleyerek Spinal Musküler Atrofi (SMA) TİP 1 teşhisi konulmuş minik Mehmet Akif'in tedavi sürecine destek sağlamak için harekete geçtiğini duyurdu.

Kermes 17 Kasım Cuma günü saat 09.00’da Belediye Önü Yoğurt Pazarı’nda yapılacağı belirtildi.

Başkan Şahin, kermeste tüketicilerin beğenisine sunulacak ürünlerin çeşidini belirtirken, bükme, katmer, keşkek, sucuk ekmek, ev yapımı baklava, yaprak sarma, unlu ve sütlü tatlılar gibi yöresel gıda ürünlerinin satışa sunulacağını ifade etti.

OSB Yönetimi, Başkan Kılınçarslan’ı neden ziyaret etti? OSB Yönetimi, Başkan Kılınçarslan’ı neden ziyaret etti?

KERMESİN TÜM GELİRİ MİNİK MEHMET AKİF İÇİN

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, Kermes düzenlenme amacının destek olunacak kişinin Mehmet Akif olduğunu belirterek, "Siz de kermesimize sağlayacağınız katkı ile Mehmet Akif'imize nefes olabilirsiniz. Kermesin tüm geliri Tip-1 SMA hastası minik Mehmet Akif'in tedavisi için kullanılacaktır" dedi.

BAŞKAN ŞAHİN KERMESE DAVET ETTİ

Başkan Şahin, bu tür yardımlaşma ve dayanışma etkinliklerinin toplumsal sorumluluk gerektirdiğini belirterek, tüm vatandaşları tedavi sürecine destek olabilecekleri bu kermese davet etti. İscehisar Belediyesi'nin bu önemli sosyal sorumluluk projesine vatandaşların yoğun ilgi ve destek göstermesi bekleniyor. >>TUĞBA ÖZKAN

Editör: Tuğba Özkan