CHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Av. Şükrü Pancar seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Beldede birlik beraberliğin en üst seviyeye gelmesi için adaylığı açıklandığı günden itibaren diğer siyasi parti adaylarını ziyaret eden Pancar bu hareketi büyük takdirle karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkanı Av. Şükrü Pancar

Belediye Başkanı seçilmesi durumunda Erkmen’i daha ileriye taşıyacak projelerinin hazır olduğunu dile getiren Av. Pancar, “Belediye Sınırları içerisinde ekmek fırını ve organik sebze meyve kurutma fabrikası açılacak olup bölgenin ihtiyaçları karşılanarak yaklaşık 50 kişilik istihdam sağlanacak.Yeni yerleşim yerleri için sağlık hizmetlerinden yeteri kadar faydalanılabilmesi açısından sağlık ocağı kurulması konusunda çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkanı Av. Şükrü Pancar

KENT MEYDANI YAPACAĞIZ

Erkmen’e Kent Meydanı kazandıracaklarını dile getiren CHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Şükrü Pancar, “Tabiat parkı önüne Kent Meydanı yapılarak kültürel faaliyet etkinlikleri vişne-kiraz festivali vb. organizasyonlar düzenlenerek bölge cazibe merkezi haline getirilecek. Aynı alan içerisinde insanların kendi emekleri ile yapmış oldukları el işi, organik ürünlerin satışına yönelik panayır alanları kurulacaktır. Ayrıca bu bölgeye polis destek noktası kurularak huzurlu bir ortam sağlanacaktır.1/5000 ölçekli Master planlar yeniden elden geçirilecektir. Düzensiz iç yollar uygulanacak olan Master plan doğrultusunda çözüme kavuşturulacaktır.Mevzi imar planı uygulamaları değil Nazım İmar Planı uygulamaları yapılacak olup, kişiye özel imar düzenlemeleri değil, üst ölçekte imar ve altyapı düzenlemeleri yapılacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkanı Av. Şükrü Pancar

Kızılay’a bağışta bulundular! Kızılay’a bağışta bulundular!

EK HİZMET BİNASI YAPILACAK

CHP Erkmen Belediye Başkan Adayı Av. Şükrü Pancar, “Tabiat parkı içerisinde bulunan gölet alanı çevre düzenlemesi yapılarak yeme-içme tesisi, yürüyüş yolları, mesire alanları yapılarak bölge daha çekici hale getirilip huzur ortamı sağlanacaktır.Yeni yerleşim bölgesinde Orta Gerilim direklerinin yer altına alınması için çalışmalar yapılacak, buna bağlı tüm sorunların ortadan kaldırılması sağlanacaktır.Sokak hayvanlarına yönelik barınak kurulacak ve başıboş hayvanların bakım, tedavi ve koruma giderleri karşılanacaktır.Yeni yerleşim yeri alt yapı sorunları giderilecek, Belediye ek hizmet binası yapılacak temizlik hizmetleri en üst seviyeye çıkarılacaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkanı Av. Şükrü Pancar

BEYAZ MASA OLUŞTURULACAK

Herkesin hak ettiği hizmeti eşit alacağını dile getiren CHP’li Pancar, “Telefon, internet erişim sorunu çözümü için baz istasyonu kurulacaktır. Erkmen sosyal yardımlaşma derneği kurulacak, Beyaz masa oluşturularak ihtiyaç sahibi aileler tespit edilerek düzenli olarak gıda, eğitim, ulaşım desteği verilecektir.Alt geçitler ıslah edilip güvenli ulaşım sağlanacak. Şeffaf belediyecilik anlayışıyla gelir-gider herkesin görebileceği belirli yerlerde ilan edilecekÇocuk ormanı kurulacak. Herkes hak ettiği hizmeti eşit, adil biçimde alacak, ayrıştırılan halk birleştirilecek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erkmen Belediye Başkanı Av. Şükrü Pancar

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ