Ünlü modacı ve şarkıcı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile arasındaki küslüğü sonlandırmak için adım attı. Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu'ya barışma teklifinde bulundu ve zeytin dalı uzattı. Ancak barışmanın bir şartı olduğunu belirten Kemal Doğulu'nun bu isteğine Kadir Doğulu'nun nasıl cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Bu yüzden hapse girmişti… Bu yüzden hapse girmişti…

Bir süre önce şarkıcılığa adım atan ünlü modacı Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu hakkında sert açıklamalarda bulunmuş ve "Sadece kan bağım var" diyerek küslüklerini açıkça dile getirmişti. Ancak son zamanlarda barışma isteğiyle gündeme gelen Kemal Doğulu, Nişantaşı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Kemal Doğulu, "Kendi kıyafet markamı çıkarıyorum. Göktürk'te oturuyordum çile gibi oluyordu. Eskiden burada oturuyordum, çöplüğüme geri dönmek istedim" dedi. Ayrıca, şarkıcı kulağına kalıcı bir dövme yaptırdığını da belirtti.

Kardeşi Kadir Doğulu ile arasındaki küslüğe ilişkin soruları yanıtlayan Kemal Doğulu, "Hiçbir şekilde görüşmüyoruz. Neslihan ile sıkıntım yok. Maddi sebepten dolayı değil kavgamız. Kendisi gelip elimi öperse neden olmasın?" şeklinde konuştu.

Kaynak: BÜLTEN