Marketten 750 T Llik Alisveris Yapanlar Dikkat Bunu Yapan 350 T L Odeyecek 640X331

Ziraat Bankası, 15-30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya duyurdu. Bu kampanya kapsamında, 750 TL ve üzeri market alışverişi yapan kişilere 400 TL’ye kadar para iadesi yapılacağı açıklandı.

Toplamda 400 TL Bankart Lira Kazanma İmkânı

Kampanyaya katılmak için, Bankkart Mobil uygulaması ya da bankkart.com.tr üzerinden kayıt yaptırmak veya MARKET400 yazıp 4757’ye SMS göndermek gerekiyor. Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce katılım sağlamak şart.

Kampanya kapsamında, Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri gibi üye işyerlerinden tek seferde 750 TL ve üzeri alışveriş yapan müşteriler, 40 TL Bankkart Lira kazanacak. Bir müşteri, kampanya süresince toplamda 400 TL Bankkart Lira’ya kadar kazanç elde edebilir.

Marketten 750 Tllik Alisveris Yapanlar Dikkat Bunu Yapan 350 Tl Odeyecek

Kampanya dahilindeki alışverişler sadece Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’larından yapılmalıdır. Aynı gün içinde aynı işyerinden yapılan alışverişlerde sadece ilk işlem kampanyaya dahil edilecektir.

Emekliler zil takıp oynayacak! Tek seferlik 35.000 TL nakit destek verilecek Emekliler zil takıp oynayacak! Tek seferlik 35.000 TL nakit destek verilecek

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kazanılan Bankkart Liralar, kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yüklenecektir. En fazla 400 TL Bankkart Lira kazanılabilir.

Ziraat Bankası Bankkart Son Başvuru Tarihi

Kampanya için son başvuru tarihi 30 Nisan 2024 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar kampanyaya katılan ve şartları yerine getiren kişiler, yaptıkları alışverişe göre 400 TL’ye kadar para iadesi alabilecekler.

Kazanılan Bankkart Lira’lar harcama yapılan karta yüklenir ve belirli üye işyerlerinde kullanılabilir. Kampanya, bütçesini düşünen ve market alışverişlerinde tasarruf etmek isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor.

Kaynak: AHMET SARLIK