Buenos Aires’teki efsanevi Monumental Stadı’nda oynanan karşılaşmada, 38 yaşındaki Messi sahaya çocuklarıyla çıktı. Seremoni sırasında duygularına hâkim olamayan yıldız futbolcu, hem ısınma esnasında hem de maç sonunda gözyaşlarını tutamadı. Taraftarlar, efsanelerine dakikalarca ayakta alkışlarla veda etti.
Arjantin, Venezuela karşısında sahada üstün bir oyun sergilerken golleri Messi (2) ve Lautaro Martinez kaydetti. Bu sonuçla tangocular puanını 38’e yükseltti ve Dünya Kupası biletini garantilemiş oldu.
MESSİ’DEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR
Maç sonrası gözyaşları içinde konuşan Lionel Messi, şu ifadeleri kullandı: “Çok fazla duygu var. Bu sahada çok şey yaşadım. Burada bu şekilde bitirebilmek, hep hayalini kurduğum şeydi.”
Efsane futbolcuya, 2026 Dünya Kupası’nda sahada olup olmayacağı da soruldu. Messi, bu konuda kesin bir karar vermediğini belirterek, “Kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. Keyif aldığım sürece buradayım ama iyi hissetmezsem olmayacağım. Henüz karar vermedim, göreceğiz.” dedi.