Taytak TBMM İdare Amiri oldu: Kahveci’den “Afyonkarahisar’ın gururu” vurgusu
Taytak TBMM İdare Amiri oldu: Kahveci’den “Afyonkarahisar’ın gururu” vurgusu
İçeriği Görüntüle

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Tanzanya’nın Arusha kentinde düzenlenen Parlamentolar Arası Birlik’in (IPU) 153. Genel Kurulu’na ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Özkaya, farklı ülkelerden parlamenterlerin bir araya geldiği toplantıda Türkiye’nin hak ve menfaatlerini savunduklarını belirtti.

ÖZKAYA’DAN TANZANYA PAYLAŞIMI

Ali Özkaya, paylaşımında IPU’nun 153. Genel Kurulu kapsamında Tanzanya’da olduklarını ifade etti. Dünyanın farklı ülkelerinden parlamenterlerin katıldığı toplantının önemli bir platform olduğunu belirten Özkaya, Türkiye’nin görüş ve önceliklerini gündeme getirdiklerini kaydetti.

TÜRKİYE’NİN ÖNCELİKLERİNİ GÜNDEME GETİRDİ

Özkaya, paylaşımında Türkiye’nin hak ve menfaatlerinin uluslararası platformlarda savunulduğunu belirtti. Genel Kurul kapsamında gerçekleştirilen temaslarda Türkiye’nin görüşlerinin güçlü şekilde ortaya konulduğunu ifade eden Özkaya, toplantıların sürdüğünü aktardı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ/S.E