İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, 03AFDİYAD Afyonkarahisar Dayanışma, İyileştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından Pendik’te düzenlenen Afyonkarahisar Tanıtım Günleri programına katıldı. Etkinlikte İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Türker Şahin ile birlikte yer alan Milletvekili Olgun, İstanbul’da yaşayan Afyonkarahisarlıların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Program boyunca hemşehrileriyle bir araya gelen Milletvekili Olgun, Afyonkarahisar’ın kültürel değerlerinin büyük bir özveriyle yaşatıldığını belirtti. Milletvekili Olgun, “Hemşehrilerimizin birlik ve beraberlik içinde, öz değerlerine sahip çıkarak memleket kültürünü yaşatmaları bizler için büyük bir gurur vesilesidir” dedi.
“DAYANIŞMA VE BİRLİK AFYONKARAHİSAR’IN RUHUDUR”
Milletvekili Olgun, Afyonkarahisar kültürünün yaşatılmasında sivil toplum kuruluşlarının büyük rol oynadığını ifade etti. Derneklerin, hemşehrilik bağlarını güçlendirmenin yanı sıra kentin tanıtımına da önemli katkılar sunduğunu vurguladı.
Etkinliğin organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili Olgun, “Başta Dernek Başkanımız Sayın Basri Eryılmaz olmak üzere yönetim kurulunu ve tüm gönül dostlarını yürekten kutluyorum. Bu tür faaliyetler, memleket sevgisinin en güzel göstergesidir” sözleriyle konuşmasını tamamladı.