İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve yönetiminin düzenlediği program kapsamında, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve teşkilat mensupları Çayırbağ Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret etti. Sahadaki yoğun ilgiyle gerçekleşen programda üreticiler, esnaf ve vatandaşlarla görüşen heyet, kurban dönemi öncesinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, artan maliyetler ve alım gücündeki düşüşe ilişkin talepleri dinledi.

ÜRETİCİLERİN SORUNLARI YERİNDE DİNLENDİ
Pazar alanında besiciler ve esnafla sohbet eden heyet, vatandaşların taleplerini not aldı. Üreticiler özellikle yem, mazot, nakliye ve bakım giderlerindeki artışın hayvancılık faaliyetlerini zorlaştırdığını ifade ederken, vatandaşlar da kurbanlık fiyatları karşısında bütçelerini korumakta güçlük yaşadıklarını dile getirdi.

“ÜRETİCİ ARTAN MALİYETLERİN ALTINDA EZİLİYOR”
Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Olgun, üreticilerin her geçen gün daha ağır şartlar altında üretim yapmaya çalıştığını belirterek, “Üretici; yemden nakliyeye kadar artan maliyetlerin altında eziliyor. Vatandaş ise kurban ibadetini yerine getirebilmenin hesabını yapıyor. Bugün pazarda gördüğümüz tablo; sadece üreticinin değil, aynı zamanda vatandaşın da geçim mücadelesinin ne kadar zorlaştığını ortaya koyuyor. Milletimizin derdiyle dertlenmeye, sahada olmaya ve çözümün sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ VATANDAŞIN YANINDA OLACAK
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu da vatandaşla temasın ve sahadan gelen geri bildirimin önemine vurgu yaptı. Mısırlıoğlu, İYİ Parti teşkilatlarının Afyonkarahisar’ın her noktasında vatandaşın yanında olmaya devam edeceğini ifade etti. Ziyaretin sonunda İYİ Parti heyeti, çözümün masa başında değil sahada, vatandaşın yanında bulunarak üretileceğini vurgulayarak programını tamamladı.



