İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Bitlis İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. Olgun, programa İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile birlikte iştirak ettiklerini belirterek, Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhunu aynı sofrada paylaşmanın önemine dikkat çekti.

Milletvekili Olgun, programla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, teşkilat üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Olgun açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Genel Başkanımız Sayın Müsavat Dervişoğlu ile birlikte İYİ Parti Bitlis İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu iftar programına katılım sağladık. Ramazan ayının rahmetini ve bereketini aynı sofrada buluşturan bu anlamlı buluşmada emeği geçen başta İl Başkanımız Ziya Yoldaş olmak üzere tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.”

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendirdiğini vurgulayan Olgun, programda teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Bitlis’te gerçekleştirilen iftar programı, partililerin yoğun katılımıyla samimi bir atmosferde gerçekleşti.


