AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Afyonkarahisar’a 100. Yıl Karma Sanayi Sitesi inşa edileceğini duyurdu.

Esnafların ihtiyaçlarına yönelik hizmet verecek olan 100. Yıl Karma Sanayi Sitesi’nin hayata geçirileceğini duyuran AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “400’ye yakın iş yerini kamu ve özel sektör işbirliği ile şehrimize kazandıracağız” dedi.

Sünnetci gençlik şölenine katıldı! Sünnetci gençlik şölenine katıldı!

Milletvekili Özkaya, Afyonkarahisar’da esnafların ihtiyaçlarına cevap verecek 100. Yıl Karma Sanayi Sitesi’nin planlandığı alanda, Madeni Sanatkarlar Oda Başkanı Mustafa Yılmazaslan, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve esnaflar ile birlikte incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından açıklama yapan Özkaya, “Arzumuz bu alanda esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek modern, günümüz şartlarına uygun 400’ye yakın iş yerini kamu ve özel sektör işbirliği ile şehrimize kazandıracağız. Afyonkarahisar ve hemşehrilerimiz için hayırlı olan her işte birlikte hareket ederek, şehrimize katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN