AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisinde Afyonkarahisar’dan gelen ziyaretçileri kabul etti. Özkaya, Çay teşkilatından isimlerle bir araya gelirken Çavdarlı Köyü Muhtarı Murat Daş, Köprülü Köyü Muhtarı Ömer Çalışır ve Gözsüzlü Köyü Muhtarı Davut Selek’i de Türkiye Büyük Millet Meclisinde misafir etti.

ÇAY TEŞKİLATINDAN ÖZKAYA’YA ZİYARET
Özkaya, AK Parti Çay İlçe Başkanı Coşkun Sarıpınar ve önceki dönem İlçe Başkanı Ercan Şapçı’yı Meclis’te ağırladı. Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Özkaya, “AK Parti Çay İlçe Başkanımız Coşkun Sarıpınar ve Önceki Dönem İlçe Başkanımız Ercan Şapçı'yı Gazi Meclisimizde misafir ettik. Başkanlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

KÖY MUHTARLARI DA MECLİS’TE
Özkaya, Afyonkarahisar’dan gelen köy muhtarlarıyla da bir araya geldi. Çavdarlı Köyü Muhtarı Murat Daş, Köprülü Köyü Muhtarı Ömer Çalışır ve Gözsüzlü Köyü Muhtarı Davut Selek’i Gazi Meclis’te ağırlayan Özkaya, “Afyonkarahisar Çavdarlı Köyü Muhtarımız Murat Daş, Köprülü Köyü Muhtarımız Ömer Çalışır ve Gözsüzlü Köyü Muhtarımız Davut Selek'i Gazi Meclisimizde misafir ettik. Kıymetli muhtarlarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.





