Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Ali Koç’un oğlu Meriç Koç, 2025 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı’nda tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi oldu. Genç yaşında gösterdiği azim, disiplin ve kararlılıkla dikkat çeken Meriç’e, başarılarının devamını dileyen Müdür Ahmet Birtan Erol, bu anlamlı başarıyı küçük bir hediye ile taçlandırmak istediklerini ifade etti.
“GÖZLERİNDEKİ UMUT, GELECEĞE DAİR EN GÜZEL MÜJDEYDİ”
İl Emniyet Müdürü Erol, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Meriç’in gözlerindeki umut, geleceğe dair en güzel müjdeydi. Böyle başarılı, çalışkan ve ahlaklı gençleri görmek bizleri hem mutlu ediyor hem de geleceğe daha güvenle bakmamızı sağlıyor. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü personeli de bu büyük gurura ortak olurken, Meriç Koç’un başarısı teşkilat içinde büyük sevinçle karşılandı. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında paylaşılan gönderide, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyacak gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, Meriç Koç’a eğitim hayatı boyunca nice başarılara imza atacağı bir yolculuk diledi.
NİCE BAŞARILARA SEVGİLİ MERİÇ!
“Afyonkarahisar Emniyeti olarak, böylesine pırıl pırıl gençlerin varlığıyla geleceğe umutla bakıyoruz. Başarılı öğrencimiz Meriç Koç’u bir kez daha tebrik ediyor, eğitim yolculuğunda nice gurur verici haberlere imza atmasını temenni ediyoruz.”