Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Hakkı Öztürk, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Osman Acar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Görüşmede, hastanenin mevcut durumu ve hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ele alındı.
Başhekim Opr. Dr. Osman Acar, Sağlık Bakanlığında uzun yıllar önemli görevlerde bulunmuş olan Dr. Hakkı Öztürk’ün bilgi ve tecrübelerinden yararlanacaklarını belirtti. Acar, temel hedeflerinin Afyonkarahisar Devlet Hastanesinin sağlık hizmetlerinde daha yüksek bir standarda ulaşması olduğunu vurguladı.
SAĞLIK HİZMETLERİ İÇİN ORTAK HEDEF
Ziyarette ayrıca, vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin daha ileriye taşınması için yapılması gerekenler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. İl Sağlık Müdürü Öztürk, hastane yönetiminin çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek başarı dileklerini iletti.
Bu görüşmenin, Afyonkarahisar’daki sağlık hizmetlerinin gelişimi için önemli bir adım olduğu vurgulandı.