Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Bolvadin Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Yönetici Akademisi Programı’na katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş, şube müdürleri ve okul idarecilerinin hazır bulunduğu programda Sünnetci, “Etkili Okul Yöneticiliği ve Lider Yöneticiliği” konularında sunum yaptı. Yöneticilerin yalnızca idari görevlerle sınırlı kalmayarak öğretmen, öğrenci ve veliler arasında köprü görevi üstlenmeleri gerektiğini belirten Sünnetci, ekip ruhunun eğitimde başarıyı getirdiğini ifade etti.

Müdür Sünnetci̇, Bolvadi̇n’de Yöneti̇ci̇lerle Buluştu (3)

Sünnetci konuşmasında, “Okul yöneticilerimiz vizyon ve liderlikleriyle, öğretmenlerin motivasyonunu yükselten ve öğrencilerin potansiyelini ortaya çıkaran bir iklim oluşturmalıdır. Bizler de Bakanlığımızın politikaları doğrultusunda bu süreci desteklemeye, sahada sizlere rehber olmaya devam edeceğiz” dedi.

Müdür Sünnetci̇, Bolvadi̇n’de Yöneti̇ci̇lerle Buluştu (1)

BOLVADİN’İN AKADEMİK BAŞARISI ÖNE ÇIKTI

Konuşmasının devamında ilçenin akademik başarı oranlarını değerlendiren Sünnetci, 2025 yılı verilerinde Bolvadin’in ortalamaların üzerinde bir başarıya ulaştığını açıkladı. “Akademik başarı, öğrencilerimizin bireysel ve toplumsal gelişimi için çok önemlidir. Çocuklarımızı yalnızca bilgiyle değil, millî değerlerimiz ve kültürümüzle donatmak zorundayız. Bu noktada Bolvadin’de ortaya konan gayret bizleri gururlandırmaktadır” ifadelerini kullandı.

Müdür Sünnetci̇, Bolvadi̇n’de Yöneti̇ci̇lerle Buluştu (2)

Bolvadin Belediyesinden Emirdağ OSB’ye Asfalt Desteği
Bolvadin Belediyesinden Emirdağ OSB’ye Asfalt Desteği
İçeriği Görüntüle

Program, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Keleş’in teşekkür konuşması ve hediye takdiminin ardından, katılımcıların toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Müdür Sünnetci̇, Bolvadi̇n’de Yöneti̇ci̇lerle Buluştu (4)

Kaynak: GAMZE KARABULUT