Afyon İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin uzun süredir devam eden sağlık sorununa Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz’ın müdahalesi ile cerrahi operasyon yapıldı.

Dün Afyon Sağlık Bilimleri Üniversitesinin hastanesinde İl Sağlık Müdürü Dr. Serhat Korkmaz ile AFSÜ Ekibince İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye yaklaşık 1 saat süren cerrahi bir operasyon yapıldı.

Serhat Korkmaz

Beyin ve Sinir Cerrahisi Doçent Doktor Mehmet Gazi Boyacı tarafından lumbosakral (bel) bölgede olan fıtık ağrıları için faset enjeksiyonu ve foraminal blokajı ile ağrı tedavisi yapılan Miraç Sünnetçi akşam saatlerinde sağlığına kavuştu.

Kanlıca’ya müjde! Kanlıca’ya müjde!

ODAK’ın cerrahi operasyon ile ilgili sorularını cevaplayan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetçi, ‘Uzun zamandır sıkıntı çekiyordum. Sağlık Müdürü dostum Serhat Korkmaz’ın verdiği cesaret ile dün AFSÜ’de başarılı geçen operasyon ile sağlığıma kavuştum. AFSÜ Hastanesi mükemmel. Başta bu Üniversite ve hastaneleri Afyonumuza kazandıranlar ile AFSÜ Rektörümüz, Sağlık Müdürümüz, Öğretim Üyelerimiz, Doktorlarımız ve ameliyat ekibine teşekkür ediyorum’ dedi.

Kaynak: ÖZEL HABER / ODAK HABER MERKEZİ