Afyonkarahisar İl Müftülüğü, 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Merkezi ile Davut Ayşe Okyar Yatılı Kız Kur'an Kursu iş birliğinde Devlet Bahçeli Parkı’nda “Aile Şenliği” programı gerçekleştirildi.

Gy Xs Ot E Xk A A N Syp

Etkinlikte, aile bağlarının güçlendirilmesi, birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi amacıyla çeşitli faaliyetler düzenlendi. Katılımcılar, gün boyunca hem dini hem kültürel içerikli programlara ilgi gösterdi.

Gy Xs Olf W U A A V Gx2

Afyonlular Öğretmenler Günü’nde Kalplerini ODAK’a Açtı: Vatandaşlar Unutamadıkları Öğretmenlerini Anlattı
Afyonlular Öğretmenler Günü’nde Kalplerini ODAK’a Açtı: Vatandaşlar Unutamadıkları Öğretmenlerini Anlattı
İçeriği Görüntüle

Ailelerin bir araya gelerek keyifli vakit geçirdiği şenlik, Afyonkarahisar halkının yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.

Kaynak: GAMZE KARABULUT