Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçim çalışmaları kapsamında ODAK Gazetesi Kurucusu ve Başyazarı Mehmet Emin Güzbey’i ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Başkan Adayı Karataş, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ile karşılaştı. Ziyarette Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş ile MHP Milletvekili Mehmet Taytak, sohbet etti.

karataş

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Taşoluk’ta internet ile ilgili altyapı sorunu çözülüyor! Taşoluk’ta internet ile ilgili altyapı sorunu çözülüyor!

Sohbet esnasında konuşan Karataş, saha ziyaretlerine devam ettiklerini söyleyerek, “Önümüzdeki hafta ziyaretlerin ardından yine saha çalışmalarımıza devam edelim dedik. Kadın Kolları mahallelerde çalışıyorlar ve kapı ziyaretleri yapıyorlar. Akşamları ev ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Zaten gün bittikten vatandaşlarımız uyuduktan sonra Sayın Vekilim dua ediyoruz. Elden başka bir şey gelmiyor” dedi.

s

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİLER

Ziyaretin ardından SP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş ve beraberindeki heyet, ODAK Gazetesi Kurucusu Mehmet Emin Güzbey, MHP MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ş

Kaynak: GÖKHAN KOCAASLAN